Meer resultaten voor borrel locatie utrecht

 
   
borrel locatie utrecht
Promotieborrel, verjaardag, huwelijk Utrecht.
Madeleine Bar l Bistro is een zeer geschikt locatie om borrels en diners voor grotere groepen te organiseren. Het is gelegen in het centrum van Utrecht, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station en om de hoek bij het Academiegebouw.
Het Café Eten en Drinken.
Uw eigen feest bij ons op locatie? Borrel, afstuderen, diner, bruiloft, receptie of verjaardag? Geen ruimte in huis of geen zin in rommel? Organiseer dan uw eigen feest of diner in ons gezellige café of overdekt buiten terrein. In deze sfeervolle ruimte, voorzien van een gezellige bar, is ruimte voor een gezelschap tot 60 personen. Wilt u ook culinair genieten tijdens uw feest? Wij verzorgen uw feest van bittergarnituur tot Walking Dinner. Van een gezellige borrel tot een volledig verzorgd feest of diner, het is allemaal mogelijk in Ubica Utrecht!
AEGEE-Utrecht De mooiste studententijd in Utrecht.
Je hoeft je in ieder geval nooit meer te vervelen in Utrecht. Alles over persoonlijke ontwikkeling Alles over reizen. of ontvang een gratis informatiepakket. Kom eens langs op de borrel! Elke woensdag vanaf 2100: Vondellaan 1C, Utrecht. Laat wat van je horen.
Home Grand Cafe Lebowski Utrecht.
De mogelijkheden voor een diner, borrel of feest zijn zeer gevarieerd voor zowel een ruim als juist een beperkt budget. Wij denken graag met je mee en zullen elke gelegenheid tot in de puntjes verzorgen. De trap achterin de zaak leidt naar een bijzondere bovenbar. Deze speakeasy is zeer geschikt voor grotere afstudeerborrels, verjaardagsfeesten of andere festiviteiten. Ook kan er met grote groepen diner of lunch genoten worden. Maak gebruik van het contactformulier hieronder, neem telefonisch contact op of stuur ons een email voor meer informatie of een reservering. Contact en route. Grand Café Lebowski. 3512 JD Utrecht.
Borrels feesten, Kookmeesters Utrecht.
Samen met je vrienden, familie of collega's' proosten op een verjaardag, jubileum, speciale gebeurtenis, prestatie of gewoon omdat het kan. Wat de gelegenheid ook is, door het besloten karakter van Kookmeesters Utrecht geniet je samen met je gasten ongestoord van een lekkere borrel en smakelijke borrelhappen.
13 x Hotspots Utrecht Soetkees.
Bij een goede borrel hoort natuurlijk ook een lekker hapje. Daarom staan er op de menukaart ook fijne hapjes die goed samengaan met wijn, zoals een kaasplank, Flammkuchen of oesters. Ben je meer van de biertjes? Bij Lefebvre bestel je een bier van bierbrouwerij de Leckere uit de Meern of het Belgische bier van Brouwerij Lefebvre uit Quenast. Lees meer over Lefebvre. Een conceptstore waar niet alleen de hipste kleding en accessoires worden verkocht, maar waar je ook kan genieten van een lekker kopje koffie of goede lunch of een glaasje wijn. Hutspot is inmiddels al een begrip in Amsterdam, maar ook Utrecht heeft nu haar eigen Hutspot.
Borrel in Utrecht Gastmaal Cafe.
Bel: 030 271 82 00, of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor proeverijen in ons cafe kun je contact opnemen met Ruben of Simone. Met plezier stellen we een leuke proeverij samen. Gastmaal CAFé GRIFTSTRAAT 2 3572 GV Utrecht.
Vergader en feestlocatie in Utrecht Restaurant Zuiver.
Zalen en ruimtes in Utrecht. Naast het restaurant beschikt Restaurant Zuiver over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw zakelijke diner, borrel of receptie. Deze ruimtes beschikken over airconditioning, automatische zonwering, zijn goed verlicht, hebben veel invallend daglicht en u heeft beschikking over een draadloos en vast netwerk. Indien gewenst verzorgen wij een projectiescherm, flip-over en overige vergaderfaciliteiten. Ons restaurant is in het weekend exclusief beschikbaar voor uw feest! Klik op onderstaande fotos voor een virtuele tour door onze prachtige locatie!
Vrijdenkersborrel De Vrije Gedachte.
Kosten: vrij toegang, drankjes voor eigen rekening. In juli en augustus geen borrel! Locatie: De Fermerie, Muggeplein 9, Deventer. Wanneer: elke tweede donderdag van de maand zie agenda. Tijd: 2000: 2200: uur inloop vanaf 1930: uur. Kosten: vrij toegang, drankjes voor eigen rekening.
Fort aan de Klop Iets te vieren? Gastvrije Inspirerende locatie in Utrecht.
Zo kun je je verjaardag of jubileum vieren in het Wachthuis of een receptie houden onder één van onze tenten. Of reserveer voor een high tea, borrel, kinderfeestje of een gezellige lunch! Zowel in de zomer als in de winter kun je bij ons terecht. Omgeven door gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met genoeg ruimte voor activiteiten. Je kunt dus ook je verjaardag, familiereünie of bruiloft combineren met een leuke activiteit, zoals een rondleiding door het fort of een workshop boogschieten! Vraag ons naar de mogelijkheden! Fort aan de Klop leent zich niet voor luidruchtige feesten met live muziek of DJs. Onze brasserie Het Wachthuis sluit om 23.00 uur. De rustieke sfeer van het fort is juist de reden om voor onze locatie te kiezen. Van half september tot half april Van half april tot half september. Een offerte aanvragen? Bel naar 030 266 05 55 of mail naar info@fortaandeklop.com. Al onze vleesproducten zijn. 100% biologisch en afkomstig. van Biologische slagerij Gerrit Takke. Alle vis die wij serveren. is vriendelijk gevangen. T 31 030 26 60 555. 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht.

Contacteer ons

feestruimte
afstudeerborrel
wij
borrel
wij fotoservice kortingscode
kortingscode wij fotoservice
kortingscode wij fotoservice 2016
wij fotoservice kortingscode 2016
boek wij
wij jonge ouders fotoservice nl