Resultaten voor cafe huren utrecht

 
   
cafe huren utrecht
U-Bar.
Oudegracht 64 Utrecht. Borrels, dansfeesten en diners. Huur vanaf 12000, enkele uren doordeweeks of weekend middag tot maximaal 35000, een hele vrijdag of zaterdagavond. Deze prijzen zijn inclusief 1 of 2 barkeepers, alle apparatuur n schoonmaak. Dit zijn de tijden voor het huren van de U-Bar.:
Cultureel Podium, zaalverhuur en vergaderlocatie Kargadoor Utrecht.
Utrecht heeft weer een jazzpodium waar op iedere eerste woensdag van de maand gejamd kan worden. Met de jazzkelder van de Kargadoor krijgt de lange geschiedenis van jazz in de kelders van. NAAR VOLLEDIGE AGENDA NAAR ARCHIEF. Blijf op de hoogte. Inschrijven voor de nieuwsbrief. Zaal of vergaderruimte huren?
Feestlocatie Utrecht De Grote Catacomben.
Je vindt ons in een karakteristieke werfkelder aan de Oudegracht in hartje Utrecht. Deze eeuwenoude kelders zijn gebouwd op grachtniveau. Een feestlocatie bij uitstek want dit betekent dat je vanaf de werf bij De Grote Catacomben vrij uitzicht hebt over de prachtige werven, de Oudegracht en de Domtoren! Bij het huren van de feestlocatie is het mogelijk om personeel te huren.
Home Cafe Rex Cafe Rex.
Rex kan op bepaalde avonden ook afgehuurd worden voor een aantal uur of voor de gehele avond. Voor informatie, voorwaarden en eventuele regelingen kan je altijd even mailen of bellen. Binnenkort in de Rex. Van maandag tot en met zaterdag geopend. vanaf 1730: tot 0300.: 3512 EM Utrecht.
Restaurant Utrecht uit eten Utrecht restaurants Utrecht.
Oudegracht 99, 3511 AE Utrecht 030 231 18 64 Contact. Al onze bieren Eten in de brouwerij Reserveren Grand cafe. Menu Bier food pairs Reserveren. Wij maken stads bier, maken stads eten en maken zelfs de stad met kasteel OUDAEN.
Welkom in cafe t Pandje Vroeg of laat kom je in café t Pandje.
Welkom bij Café t Pandje. Café t Pandje 1959 is een van de langst bestaande en gezelligste cafés van Utrecht. Bij ons ben je altijd welkom voor een biertje, gezelligheid en een goed gesprek. Bij ons vind je vele verschillende soorten streekbieren speciaalbieren, malt whiskys en andere bijzondere dranken.
Zalenverhuur.
Ottone is een externe locatie van de Winkel van Sinkel. Dit voormalig kerkgebouw uit 1863 ligt aan één van de mooiste grachten in hartje Utrecht, de Kromme Nieuwegracht. Ottone biedt een aangename en heldere ruimte die voor veel doeleinden benut kan worden. De Directiezaal en de Sinkelzaal bevinden zich aan beide kanten van de Balzaal op de eerste verdieping. Deze zalen hebben, net zoals de Balzaal, een uniek uitzicht op de Domtoren. De Tapaskelder is een sfeervol restaurant met heerlijke tapas en mezze op de kaart. De mogelijkheid bestaat om de Tapaskelder exclusief af te huren voor een besloten feest of diner.
Stockholm Café Drinken Borrels Feesten Bruiloften.
De feestlocatie van Utrecht. Besloten borrels en feesten in Utrecht. Stockholm café is een hip, eigentijds café net aan de rand van het centrum van Utrecht. Gelegen aan de sluisjes van de Bemuurde Weerd zie je de Dom weerkaatsen in t water.
Cafe Jan de Winter.
Op de website van Cafe Jan de Winter, een begrip in Utrecht. Op de begane grond vind u onze kroeg, Cafe Jan de Winter, een begrip in Utrecht. naar de kelder. Onze feestkelder is te huur voor al uw feesten en partijen.
Zaalhuur Eten en Drinken.
Voor partijen van 10 tot 150 personen kunt u bij ons terecht. Midden in het centrum van Utrecht kunt u uw gasten ontvangen in onze sfeervol overdekte buitenplaats. Wij verzorgen uw meeting culinair of alleen met koffie en thee. Alles is bespreekbaar! Uiteraard is er de mogelijkheid tot het huren van beamer, flip-over, scherm of elk ander materiaal dat u nodig heeft.

Contacteer ons

feestje geven leiden
graffiti feestje utrecht
cafe afhuren oosterhout
goedkoop feestje geven thuis
feestje geven tips
oud en nieuw feest utrecht
feest feest feest
wij en ik
de bij en wij