Op zoek naar kroeg afhuren utrecht?

 
   
kroeg afhuren utrecht
Café Ouwe Dikke Dries Waterstraat 32 Wijk C Utrecht.
Café Ouwe Dikke Dries dateert van 1937 en was destijds het stralend middelpunt van de beruchte volksbuurt Wijk C, liggend in het centrum van Utrecht. Anno 2008 vervult Café Ouwe Dikke Dries nog steeds dezelfde stralende rol, echter het beruchte is veranderd in karakteristiek en vooral heel gezellig.

Café Ome Willem is een gezellig karaoke feest café in Utrecht. In de Willemstraat, hartje Wijk C. Buiten onze openingstijden iets te vieren? Like ons op Facebook. Café Ome Willem. Back to top. Copyright 2017 Café Ome Willem: Karaoke Feestcafé.
Home Grand Cafe Lebowski Utrecht.
Ook kan er met grote groepen diner of lunch genoten worden. Maak gebruik van het contactformulier hieronder, neem telefonisch contact op of stuur ons een email voor meer informatie of een reservering. Contact en route. Grand Café Lebowski. 3512 JD Utrecht.
Wijncafé Lefebvre.
Zin in iets lekkers? Bestel een van onze borrelhappen: zoals een broodje van de Veldkeuken, kaasplank, charcuterie, flammkuchen of onze oesters. Venez vite, je goûte les étoiles! Wijncafé Lefebvre Neude 2 3512 AD Utrecht 030 2000 225 info@wijncafelefebvre.nl. Alle rechten voorbehouden.
barwalden.nl Lunch, Diner, Bar Music, Kelder en zaalverhuur.
Welkom bij Cafe Tropical en Dansschool TropicaDans.
Huur deze dan bij Cafe Tropical. Wilt u catering tijdens uw bijeenkomst, geen probleem, alles valt te regelen. Meer informatie over het huren van een zaal. De" gezelligste dansschool van Utrecht." Je kan je weer aanmelden voor de wintercursussen bij TropicaDans.
Stockholm Café Drinken Borrels Feesten Bruiloften.
Gelegen aan de sluisjes van de Bemuurde Weerd zie je de Dom weerkaatsen in t water. Op 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station is Stockholm Café de ideale locatie om een borrel of feest te organiseren. Afstuderen, promoveren, bruiloft, feestje, jarig, afscheid van een collega, van 30 tot 100 man.
Cafe Jan de Winter.
Op de website van Cafe Jan de Winter, een begrip in Utrecht. Op de begane grond vind u onze kroeg, Cafe Jan de Winter, een begrip in Utrecht. naar de kelder. Onze feestkelder is te huur voor al uw feesten en partijen.
Cafe Bij Tante Geen gewoon cafe!
Van klein tot groot max. 160 personen en van eenvoudige borrel tot uitgebreide feestavond met buffet, live muziek, DJ, activiteit etc, het is allemaal 7 dagen in de week mogelijk. Cafe bij Tante is geen gewoon cafe dat elke dag open is.
index.

Contacteer ons

boek wij david nicholls
wij jonge ouders fotoservice
kroeg afhuren amsterdam
boek wij nicholls
feestruimte huren amsterdam
museum tip in utrecht utrecht
uitagenda utrecht utrecht
borrelen utrecht
kroeg afhuren groningen
actiecode wij fotoservice
wij fotoservice actiecode
kroeg afhuren amersfoort
feestruimte huren